Lelaki India Dera Budak Dengan Kejam (Video)BUKAN BERITA RACIST!

Satu lagi video penderaan terhadap kanak-kanak mula tersebar meluas di laman sosial Facebook memaparkan aksi seorang lelaki dewasa berbangsa India berumur sekitar 30-an mendera kanak-kanak tanpa belas kasihan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Video berdurasi 8 minit 33 saat yang dimaut naik pada 11 Disember 2012 itu turut memaparkan lelaki berkenaan menyoal kanak-kanak terbabit (dalam bahasa Tamil) sebelum memukulnya dengan menampar, menumbuk dan menghempas di kerusi di sebuah rumah. Tidak cukup dengan itu, lelaki berkenaan cuba mencapai objek yang berdekatan untuk memukul mangsa selain menggunakan sudip atau senduk (mungkin).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Apa yang menyedihkan sekali, si perakam yang dikesan adalah seorang wanita (melalui suara) langsung tidak memberi sebarang bantuan atau menghalang, sebaliknya terus merakam aksi tersebut.


Mengikut tinjauan kami pada sumber video ini, kejadian ini mungkin berlaku di sekitar Kapar, Klang selepas sumber memaut naik video berkenaan dengan meninggalkan nama lokasi di Taman Intan, Kapar - Klang, Selangor.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Selain itu, daripada komen-komen yang terdapat pada video berkenaan, ada yang mengatakan lelaki berkenaan adalah bapa kepada mangsa dan ada yang mengatakan dia adalah pengasuh apabila ada beberapa kanak-kanak kecil lagi berada di tempat kejadian. Apa yang pasti, sumber mengatakan lelaki terbabit sudahpun ditangkap oleh pihak berkuasa.

1 komen:

  1. kasi penjara ini orang. tak ada hati perut langsung

    ReplyDelete

Powered by Blogger.