Hos TV Bakar Kepala Ahli Silap Mata Amerika (Video)


http://speakerpecah.blogspot.com

Seorang ahli silap mata Amerika semalam terpaksa menjalani rawatan di Republik Dominica selepas seorang hos televisyen membakar kepalanya ketika sedang menjalani penggambaran di studio.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mangsa, Wayne Houchin berkata, dia dimasukkan ke hospital akibat kejadian berkenaan. Bagaimanapun, doktor mendakwa ia tidaka akan meninggalkan kesan parut.

Menerui Facebook miliknya, doktor menyatakan Houchin sedang berehat dan semakin pulih menjalani rawatan di negara Caribbean itu selepas dia membuat persembahan dengan sekumpulan ahli silap mata.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com

Difahamkan, ketika membuat kemunculan pada 26 November lalu dalam rancangan televisyen Closer To The Star di Republik Dominica itu, hos jemputan, Franklin Barazarte tiba-tiba menyembur kepala ahli silap mata warga Amerika itu dengan ‘'Agua de Florida’, minyak wangi mudah terbakar yang biasa digunakan dalam upacara Santeria.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Tindakan pantas anggota silap mata lain menyelamatkan nyawa saya.

“Api itu dipadamkan dan saya dikejarkan ke bilik kecemasan hospital. Saya mengalami melecur teruk di kepala, leher, muka dan tangan kanan,” katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Tidak dapat dipastikan mengapa hos TV itu menyembur cecair itu ke kepala Houchin dan apa yang membuatnya terbakar. Rancangan itu tidak mengulas mengenai insiden itu. Video turut menunjukkan Houcgin, Barazarte dan ahli silap mata lain berusaha untuk memadamkan api itu dalam tempoh beberapa saat.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.