Azwan Ali Serang Johan Raja Lawak ? (Audio)

http://speakerpecah.blogspot.com

Jika anda sempat menonton program lawak terbitan Astro, Maharaja Lawak Mega 2012 pada Minggu 6 yang lalu, pasti anda tidak ketinggalan untuk menyaksikan giliran kumpulan Jozan membuat persembahan. Pada ketika itu, Jozan yang dianggotai oleh Johan dan Zizan telah membuat persembahan bertemakan rancangan TV iaitu 'Propaganjil' (Propaganza). Pada babak itu, Johan turut melakonkan watak Azwan Ali dengan menggelarkan dirinya Azwan Awie Ali (Triple A).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Padah kerana melakonkan watak itu, Johan telah diserang oleh empunya nama melalui panggilan telefon di konti radio ERA FM. Pada perbualan itu, Azwan Ali mengatakan akan mengambil tindakan saman terhadap Johan yang juga turut memegang watak 'Mak Jemah' pada JoHaRa Pagi ERA itu.


Tetapi jangan risau, perbualan telefon itu hanyalah gurauan semata-mata antara kedua belah pihak. Jika tidak percaya, anda boleh dengar sendiri audio sound yang kami sediakan di bawah.


Video - GuaTV

8 komen:

 1. style la johan

  ReplyDelete
 2. Jom Terjah Kasut seksi dan mengairahkan

  ReplyDelete
 3. Fikir betul la cerita ni... hehehehe...nice news bro

  ReplyDelete
 4. KATE NYE AZWAN ALI @ MAK JEMAH SERANG DAN SAMAN JOHAN

  MULUT KAU TU YG ....... TUDUH OWG

  AKU ........ AZWAN ALI

  JOHAN KAU SABAR <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. mak jemah tu kan nama character lain bagi johan. ape lah ko ni,

   Delete
 5. Azwan Ali ni aptb.. Kate dah xnak buat hal lagi. tp buat jugak.. kalau dekat ngan AA tu.. lama dah wa kaki2kan dia.. hehe.. *over lak*..

  ReplyDelete

Powered by Blogger.