Apex & Leuniey Bakal Dinikahkan Tuan Guru Nik Aziz

http://speakerpecah.blogspot.com

Jika dihitung dengan teliti, kurang 18 hari saja lagi untuk penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat dan pasangannya, Leuniey Natasha untuk diijabkabulkan. Kini penjaga gol kebangsaan itu sedang sibuk menjalani latihan untuk menghadapi Separuh Akhir Kedua menentang Thailand, malam esok.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menerusi portal Murai, khabarnya pasangan ini bakal diijabkabulkan oleh Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat. Perkara ini disahkan sendiri oleh ayah Leuniey sendiri selepas menerima surat rasmi dari Pejabat Menteri Besar Kelantan awal pagi semalam.

“Alhamdulillah, insyaAllah, pasangan ini akan dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan, YAB Tuan Guru Nik Abdul Aziz Bin Nik Mat,” kata ayah Leuniey.


“Perkara ini telah pun disahkan apabila kami setelah menerima sepucuk surat rasmi dari Pejabat Menteri Besar Kelantan dan mengikut surat berkenaan, majlis pernikahan ini akan diadakan tepat jam 10 pagi,” tambahnya lagi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Apapun, semoga majlis ijabkabul nanti berjalan dengan lancar dan perlawanan untuk esok mendapat kemenangan untuk layak ke peringkat akhir.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.