Rebat RM200 Telefon Pintar 3G Januari 2013

http://speakerpecah.blogspot.com

Seperti yang dijanjikan pada pembentangan Belanjawan 2013 bulan lalu, Kerajaan sudah bersedia melaksanakan pemberian rebat RM200 bagi pembelian telefon mudah alih pintar 3G kepada belia berumur 21 hingga 30 tahun, mulai 1 Jan depan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim yakin program itu dapat dijalankan tanpa sebarang masalah berikutan persiapan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) yang sangat baik.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Kementerian itu bagaimanapun sedang meneliti makna sebenar istilah 'smartphone' yang digunakan dan kadar harga yang melayakkan pembeli menerima rebat tunai, katanya kepada pemberita selepas merasmikan sambutan Hari Inovasi 2012 kementerian itu di Muzium Negara di sini, hari ini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada pembentangan Belanjawan 2013 di Parlimen September lepas, mengumumkan pemberian rebat RM200 secara 'one-off' bagi golongan belia membeli satu unit telefon mudah alih pintar 3G bertujuan membuka akses maklumat kepada mereka. - Sinar Harian

1 komen:

Powered by Blogger.