KEPUTUSAN PENUH - Vietnam vs Malaysia 3 November 2012 (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Malam tadi telah berlangsungnya satu Perlawanan Persahabatan Antarabangsa melibatkan pasukan negara, Harimau Malaya menentang Vietnam yang berlangsung di Stadium Nasional My Dinh. Pada perlawanan itu, skuad negara kecundang sekali lagi ke atas tuan rumah dengan keputusan 0-1.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Seawal minit lagi kedua-dua pasukan mempamerkan aksi yang cukup menarik. Beberapa percubaan bahaya sering dilakukan, namun gagal. Terutama dari pertahanan skuad negara, Safiq Rahim yang memiliki peluang keemasan di depan pintu gol, namun sepakannya tersasar. Keputusan 0-0 kekal sehingga masa rehat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bersambung pada babak kedua, dilihat kedua-dua pasukan cuba untuk mencari gol pendahuluan. Bagaimanapun, tuah memihak kepada Vietnam apabila berjaya memecah kebuntuan dengan gol pendahuluan pada minit ke-74. Tersentak dengan jaringan itu, skuad negara cuba bangkit untuk mencari mata penyamaan, namun gagal sehingga tamat perlawanan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada 11 September lalu, Harimau Malaya kecundang di laman sendiri ke atas Vietnam dengan keputusan 0-2 dalam satu perlawanan yang berlangsung di Stadium Shah Alam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Berikut merupakan video highlight Vietnam vs Malaysia 3 November 2012.

 

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.