Apex & Leuniey Bakal Diijabkabulkan 28 Disember Ini

http://speakerpecah.blogspot.com

Pasangan Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha telahpun mengumumkan tarikh pernikahan mereka yang akan diadakan pada 28 Disember depan. Pengumuman itu diadakan dalam satu sidang media di Hotel The Royale Bintang, Damansara. Difahamkan, majlis pernikahan akan diadakan di rumah pengantin perempuan di Pasir Pekan, Tumpat, Kelantan pada jam 9.00 pagi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam perkembangan yang sama, majlis persandingan sebelah perempuan akan diadakan di Hotel Renaissance, Kota Bharu, Kelantan pada 30 Disember depan bertemakan Melayu Kontemporari.

Manakala majlis persandingan sebelah lelaki pula akan diadakan di Kampung Chenang, Kota Bharu, Kelantan pada 5 Januari 2013 bertemakan ala kampung.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sementara itu, majlis resepsi pasangan ini yang berkonsepkan English Style akan berlangsung di Hotel Royal Bintang Damanasara pada 13 Januari 2013, jam 8.00 malam.

Lebih menarik lagi, Astrio Ria bakal menyiarkan dua program khas iaitu 'Akad Nikah Khairul Fahmi & Leuniey' pada 5 Januari 2013, jam 9.00 malam dan 'Walimatulurus Khairul Fahmi & Leuniey' pada 12 & 20 Januari 2013, jam 9.00 malam.

* * * * *

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.