Sinopsis & Movie Trailer Istanbul Aku Datang (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Filem Istanbul Aku Datang arahan Bernard Chauly terbitan Grand Brilliance dan Red Films  membuka dimensi baru untuk filem romantik komedi di negara kita. Idea kreatif yang diketengahkan oleh pengarah muda ini dilihat begitu segar serta menampilkan kelainan dari pelbagai sudut. Antara pelakon yang membintangi filem ini ialah Lisa Surihani, Tomok, Beto Kusyairy, dan penampilan khas Aizat. Nantikan kemunculan filem ini di pawagam berdekatan bermula 8 November 2012.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
#SINOPSIS
Kisah bermula apabila Dian (Lisa Surihani) ke Istanbul untuk mengejutkan teman lelakinya, Azad (Tomok) yang merupakan pelajar jurusan medik. Dian bertekad untuk mengambil kursus pendek di sana disamping merancang pelbagai taktik bagi menyakinkan Azad untuk melamarnya sebelum Dian pulang ke tanahair.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Namun perancangan dan kegembiraan Dian terbantut apabila Azad meminta Dian untuk menyewa rumah sendiri. Dian mencekalkan diri  dan meminta bantuan seorang lelaki Turki untuk menyewakan sebuah bilik. Malangnya Dian telah ditipu sehingga memaksanya untuk berkongsi rumah dengan Haris (Beto).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
#MOVIE TRAILER

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.