Rozita Che Wan Nafi Dirinya Dalam Foto Separuh Bogel


http://speakerpecah.blogspot.com


Sekeping  gambar separuh bogel mengejutkan kami apatah lagi si pelakon yang telah dikaitkan dengan gambar ini iaitu Rozita Che Wan di mana gambar tersebut memaparkan individu menyerupai pelakon berkenaan yang berpakaian separuh bogel di dalam webcam atau video chat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, pelakon Kiah Pekasam itu menafikan sekeras-kerasnya bahawa individu di dalam gambar berkenaan bukan dirinya.

"Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tak tahu apakah itu video chat atau webcam. Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak. Jadi, terus-terang, saya tidak pernah berbuat perbuatan terkutuk seperti ini. Apatah lagi untuk mengaku bahawa gambar itu adalah gambar saya. Saya sendiri tidak pernah melihat gambar yang dimaksudkan itu. Inilah pertama kali saya mendengarnya. Lagipun pula, saya bukan muda lagi nak buat perkara sedemikian. Takkanlah saya sanggup nak buat benda seperti ini," katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut sumber, Rozita memberitahu gambar berkenaan bukannya menggunakan teknik super impose kerana berkemungkinan besar ia adalah individu yang menyerupai wajahnya.

"Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya. Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya. Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya," jelasnya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, gambar tersebut telah pun disiarkan disebuah laman blog pada awal tahun 2012.

Malah, wanita yang berada didalam gambar tersebut telah menjadi pujaan ramai kerana wajahnya menyerupai Rozita Che Wan. - Portal Murai

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.