Kisah Cinta Apex & Leuniey Bakal Didramakan ?

http://speakerpecah.blogspot.com

Terlebih dahulu kami ingin mengucapkan jutaan tahniah kepada penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dengan panggilan Apex, 23, yang bakal berkahwin pada Disember depan. Gadis yang berjaya menambat hati Apex tidak lain dan tidak bukan adalah 'orang sekampung' Apex iaitu Leuniey, seorang model.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Seperti yang sudah sedia maklum, baru-baru ini pasangan yang masing-masing berasal dari Kelantan ini telah pun mengesahkan perkahwinannya menerusi pengakuan rasmi pengurus peribadi Apex, dan khabarnya ada pihak telah berminat untuk menerbitkan sebuah drama pendek khusus mengenai cinta mereka. Wow!

Bagaimanapun, cerita ini tidak akan melibatkan Apex mahunpun Leuniey untuk berlakin. Sebaliknya, pihak yang berminat untuk menerbitkan drama ini sedang mengintai pelakon-pelakon tempatan yang mampu melakonkan watak kedua-dua figura ini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam pada masa yang sama, pihak produksi berkenaan masih lagi belum mempunyai kata putus corak perjalanan cerita tersebut. Dengarnya, mereka masih lagi membuat kajian cerita yang perlu diketengahkan serta mampu menarik minat penonton terutama sekali peminat Apex untuk menontonnya.

Difahamkan, seandainya mereka tidak menjumpai pelakon yang sedia ada untuk melakonkan watak Apex dan Leuniey, berkemungkinan besar pihak produksi tersebut bakal membuat sesi uji bakat tidak lama lagi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Namun, semuanya masih dalam perancangan kerana watak yang mungkin ada dalam drama pendek ini akan diolah dan ditambah lagi. Selain Apex dan Leuniey, watak-watak yang ada disekeliling Apex dan Leuniey juga akan diwujudkan. Mungkin jua watak Siti Nurhaliza akan ada. Kalau tidak pun Siti akan membuat cameo untuk drama ini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pun begitu, drama ini bakal diterbitkan dengan berdurasi selama 30 minit. Mungkin jua pihak produksi akan menyiarkan di saluran Astro. Berkemungkinan besar, drama ini bakal disiarkan pada hari Apex dan Leuniey dinikahkan. - Murai

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.