KEPUTUSAN PENUH - Lions XII FC vs ATM 5 Oktober 2012 (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Malam tadi telah berlangsungnya perlawanan melibatkan pasukan Lions XII FC menentang ATM dalam saingan Separuh Akhir Pertama 5 Oktober 2012 yang diadakan di Stadium Jalan Besar Singapura. Dalam aksi yang penuh rancak itu, kedua-dua pasukan terpaksa akur selepas mencatatkan keputusan seri 1-1.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada babak pertama, dilihat kedua-dua pasukan bermain dengan rancak dan ada beberapa serangan berbahaya mula dilakukan. Bagaimanapun tiada sebarang gol dihasilkan sehingga tamat separuh amsa pertama. Bersambung pada babak kedua, ATM yang berjersi biru banyak menguasai perlawanan dan pada minit ke-55, pemain import mereka, Marlon Alex James menepati ramalan apabila berjaya menghasilkan gol pertama untuk ATM. Tersentak dengan gol pendahuluan pelawat, Lions XII FC nampaknya tidak mengaku kalah apabila Safuwan Baharudin berjaya menyamakan kedudukan pada minit ke-80. Keputusan kekal sehingga tamat permainan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Selepas ini, giliran Lions XII FC pula bertandang ke Stadium MP Selayang, Selangor menentang ATM sekali lagi untuk Separuh Akhir Kedua pada 11 Oktober nanti. Berikut merupakan Highlight LIONS XII FC VS ATM 5 Oktober 2012 - Keputusan Terkini.

#HIGHLIGHT LIONS XII FC VS ATM


http://speakerpecah.blogspot.com
Gambar - Dunia Sukan Online

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.