Harga Tiket Final Piala Malaysia 2012 Diturunkan

http://speakerpecah.blgospot.com


Mungkin ini berita baik buat penyokong-penyokong bagi pasukan yang akan layak ke perlawanan akhir Piala Malaysia 2012 pada 20 Oktober ini apabila Naib Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Hamidin Amin mengumumkan bahawa harga tiket akan dikurangkan daripada RM50 menjadi RM40.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Perubahan harga tiket tersebut dilakukan selepas perbincangan bersama Jawatankuasa Tiket dan Pintu FAM selepas mengambil kira situasi semasa ketika Mesyuarat Exco bilangan 4/2012 bagi sesi 2010-2014 pada 14 Februari lalu.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Jelasnya, perubahan itu juga mengambil kira pelbagai faktor antaranya pihaknya peka kehendak penyokong terutama selepas harga tiekt dinaikkan sebanyak RM50 tahun lalu. Sementara harga tiekt bagi kanak-kanak pula kekal RM5.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Jika tidak silap kami, tahun lalu ketika Negeri Sembilan menentang Terengganu, Menteri Besar Negeri Sembilan telah menaja RM20  dalam erti kata lain mengurangkan harga tiket sebanyak RM50 kepada RM30 untuk pasukannya sahaja. Manakala Terengganu kekal dengan harga tiket RM50.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.