Giliran Nora Danish Pula Bakal Berhijab ?

http://speakerpecah.blogspot.com

Sebelum ini dia sering dihentam kerana gambar-gambar seksinya yang disiarkan ketika dia sedang mengerjakan umrah. Namun, pelakon popular dengan drama 'Tentang Dhia' ini sudah pun menjelaskan perkara yang sebenar. 
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Baru-baru ini menerusi sebuah akhbar tempatan, Nora Danish yang sudah dua kali mengerjakan umrah mengakui bahawa dia bakal mengambil keputusan untuk memakai tudung tidak lama lagi.

“Saya sudah berubah, namun perubahan yang saya lakukan ini bukan secara mendadak tetapi perlahan-lahan. Alhamdulillah, saya sudah dua kali menunaikan umrah. Insya-Allah saya akan bertudung tidak lama lagi, saya sedang nantikan masa yang sesuai.” katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada masa yang sama juga pelakon berusia 30 tahun itu turut meminta agar peminat tidak mengatakan yang dia bertudung hanya kerana trend masa kini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya tidak mahu nanti ada yang kata saya bertudung kerana ikut trend sekarang. Saya ingin lakukannya dengan hati yang ikhlas. Saya juga ingin berterima kasih kepada peminat yang selama ini tidak putus-putus memberi semangat kepada saya.” - katanya lagi. - Ohbulan

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.