Farid Kamil & Diana Danielle Mahu Sambung Belajar Lepas Kahwin

http://speakerpecah.blogspot.com


Hanya tinggal 12 hari saja lagi pasangan pelakon Farid Kamil dan Diana Danielle bakal bergelar suami isteri yang saha setelah kedua-duanya membuat pengakuan tersebut. Walau bagaimanapun, dikhabarkan Diana Danielle bakal berhenti berlakon seketika setelah berkahwin kerana berhasrat untuk menyambung pengajiannya di National Institue of Dramatic Art (NIDA) di Australia dalam bidang penerbitan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya akan sambung belajar pada tahun hadapan di National Institue of Dramatic Art (NIDA), Australia dalam bidang ‘production’. Jangka masa pengajian saya selama setahun.”ujarnya.

Dia juga berhasrat untuk menyambung belajar kerana mahu membantu bakal suaminya, Farid Kamil, selain hasratnya untuk membuka syarikat produksi sendiri.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Selain belajar untuk menambahkan ilmu saya juga belajar untuk membantu Farid dalam bidang produksi ini. Selain itu saya juga berhasrat untuk membuka syarikat produksi sendiri. Bukan apa, sampai bila saya nak berlakon, kerana berlakon ini ada masa surut, dan ada masa pula lebat,”katanya.

Menurutnya juga, Farid Kamil akan menyambung belajar di peringkat PHD.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Farid juga akan sambung belajar di peringkat PHD. tetapi hanyalah di sekitar Kuala Lumpur sahaja. Walaupun kami berkahwin. ilmu tetap dicari dan saya tidaklah terlalu risau kerana tiket penerbangan untuk ke Sydney murah. Ramai juga pasangan yang sudah berkahwin tetapi masih lagi belajar.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Sebelum kami lebih serius, Farid sudah tahu mengenai keinginan saya untuk menyambung pengajian di luar negara, dan memang dia faham dengan menyokong impian saya itu. Usia saya pun masih muda lagi, cuma perlulah berjauhan sedikit. Kalau saya dan dia mempunyai ilmu, bolehla kami berkongsi untuk masa hadapan.”ujarnya. - GUA

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.