Banduan Filipina Demam 'Gangnam Style' (Video)

http://speakerpecah.blgospot.com


TERBAIK!

Banduan Filipina yang menjadi terkenal kerana meniru gaya tarian Michael Jackson kini turut mengalami demam lagu popular penyanyi Korea Selatan, Psy, dengan menunjukkan aksi tarian Gangnam Style.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Video yang dikirim pihak berkuasa penjara di Cebu ke YouTube menunjukkan kira-kira 1,000 banduan berpakaian seragam jingga melakukan aksi tarian menunggang kuda itu yang dipopularkan penyanyi rap Korea Selatan, Psy.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Penari utama di tengah memakai baju hitam dan meniru Psy yang kemunculannya baru-baru ini di anugerah MTV di Los Angeles dan rancangan bual bicara Amerika meletakkan lagu itu dalam senarai 10 carta lagu paling popular.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Banduan membuat persembahan itu untuk tontonan pelawat ke Pusat Tahanan dan Pemulihan Cebu meskipun keadaan ketika itu hujan lebat dan klip empat minit itu dimuat naik ke YouTube kelmarin. 
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Televisyen GMA melaporkan, lebih 1,000 pelawat menyaksikan tarian itu, persembahan pertama banduan sejak Februari lalu apabila pihak berkuasa menghentikan sebarang bentuk pertunjukan disebabkan keganasan di penjara. - Berita Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.