Aksi Dramatik Lelaki Mahu Terjun Bangunan Bersama Anaknya (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com


Jika anda kaji sendiri, kebanyakan kes melibatkan kanak-kanak selalunya terjadi di negara Tembok Besar iaitu China. Dari kes kanak-kanak tersepit di tangga eskalator, tersepit di celah dinding atau lubang, sehinggalah melibatkan anggota keluarga menjadikan kanak-kanak ini sebagai 'bahan' tebusan mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, satu kejadian berlaku di daerah Seongdong, China, di mana seorang lelaki gagal mengawal emosinya yang didapati berpunca daripada satu perbalahan kecil bersama isterinya. Dalam kejadian itu, lelaki terbabit bertindak duduk di tingkap sebuah rumah flat pada tingkat tiga kediaman mereka sambil memegang anak lelaki mereka yang berusia 2 tahun. Bagaimanapun, laporan orang awam sempat memaksa pihak penyelamat bergegas ke tempat kejadian bagi meredakan keadaan dan membantu menyelamatkan kedua-dua mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Semasa operasi menyelamat, dilihat ada anggota bomba menenangkan emosi suspek sambil anggota lain bersedia menyediakan tilam angin di bawah. Dalam pada masa yang sama seorang anggota penyelamat dari tingkat 7 iaitu atas dari tingkap tempat kejadian melompat dan menendang suspek ke dalam rumah bagi menyelamatkan suspek daripada melakukan perkara yang tidak diingini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sila lihat video dramatik di bawah semasa kejadian berlaku.


0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.