Upload Gambar Mesra Di Instagram - Apex & Leuniey Kini Sah Bercinta ? (2 Gambar)Dahulu kisah pertunangannya yang terputus adalah disebabkan orang ketiga. Namun dinafikan sendiri oleh model Leuniey atau nama sebenarnya Nur Eilunie Natasha Nazri yang kononnya dirinya dan penjaga gol sensasi negara, Khairul Fahmi Che Mat atau Apex pada ketika itu tiada sebarang ikatan percintaan. Namun, kebelakangan ini gosip di antara mereka berdua semakin mendapat liputan apabila ada yang mengatakan mereka sedang dilamun cinta.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, Apex dikatakan telah pun memuat naik gambarnya bersama Leuniey dengan caption "US". Lebih menarik lagi, Leuniey dikatakan turut sama memuat naik gambar dengan caption yang sama menerusi akuan Instagram miliknya pula.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.comsila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sudah terang lagi bersuluh. Jika mereka hanya mengaku hubungan mereka hanya sekadar 'kawan', mungkin ia tidak memberi alasan munasabah buat peminat-peminat mereka yang mungkin turut gembira jika Apex dan Leuniey ini bercinta. Apapun, kita tunggu apa pengesahan daripada kedua-dua belah pihak ini nanti.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, mengenai gosip Apex berpacaran dengan seorang penuntut Universiti Teknologi MARA (UiTM) masih menjadi tanda tanya. Sebelum ini juga kami ada melaporkan Apex sering turun ke Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) untuk bertemu gadis berkenaan kerana gadis tersebut sedang melanjutkan pelajaran di sana. Apex juga dikatakan sering bertukar tulisan 'manja' sesama mereka di Twitter namun pandai menyorok hubungan mereka.


0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.