Suami Kes Dera Isteri Beri Kenyataan Balas

http://speakerpecah.blgospot.com


Akhirnya, suami kepada Amanda Fong Kim Yen telah memberi penjelasan daripada apa yang berlaku sebelum ini berhubung penyebaran rakaman CCTV yang memaparkan Kim Yen dibelasah suaminya, Foo Keong pada 23 Ogos lalu di sebuah butik menjual aksesori dan pakaian milik pasangan itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Sebenarnya, saya menyesal kerana memukul dia (Kim Yen) sehingga cedera dan menyedari ia adalah satu kesilapan yang tidak patut berlaku,” katanya.

Dia juga mengambil pendekatan untuk tidak bercerita dengan lebih lanjut kerana tidak mahu menyalahkan mana-mana pihak berhubung kes pergaduhan mereka berdua.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dia tampil memberitahu cerita di pihaknya supaya orang ramai di luar sana tidak mendengar cerita dari sebelah pihak (Kim Yen) sahaja.

Foo Keong berkata, masalah mula timbul apabila isterinya mampu membelanjakan wang yang banyak dan membeli segala barangan berjenama memandangkan dia berasal dari keluarga sederhana.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Disebabkan terlalu banyak perkara dirahsiakan daripada pengetahuan saya, menyebabkan hubungan kami semakin tidak sehaluan," katanya.

Sebelum kami ada memaparkan kisah penyebaran klip video Kim Yen yang dibelasah teruk oleh suaminya termasuk perutnya ditekan dengan lutut yang pada ketika itu dirinya masih hamil dua bulan.

3 komen:

  1. memang patut pun.. relek je main gn laki lain

    ReplyDelete
  2. bodooo...wanita bukan lawan engkauu..klu btol pon bsalahhh ceraiii je... pundek

    ReplyDelete
  3. Lelaki sebenar sama sekali tidak akan memukul isterinya walau atas apa alasan sekalipun. Mana pergi kesabaran berkali2 ganda pada lelaki daripada wanita Allah swt anugerahkan? Naisb baik isteri dia tak mati tapi nasib lah ko bro sepet, now muka ko dah femes sbg kaki pukul.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.