Suami Dera Isteri Hamil Dedah Rakaman Penuh CCTV

http://speakerpecah.blogspot.com


Calven Chik Foo Keong, 26, suami yang didakwa mendera isterinya, Amanda Fong Kim Yen, 19, semalam mendedahkan rakaman penuh kamera litar tertutup (CCTV) berhubung kejadian pada 23 Ogos lepas. Calven Chik berkata rakaman video selama 90 minit itu terpaksa didedahkan bagi membersihkan namanya yang tercemar selepas hanya sebahagian daripada rakaman berkenaan dimuat naik, ke dalam laman Facebook isterinya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Calven Chik, isterinya melakukan provokasi terhadapnya dan segala tindakan yang dilakukan beliau ketika itu adalah untuk mempertahankan diri.

"Beliau (Amanda Fong) yang mula memukul saya dan saya pegang tangannya dan minta beliau bertenang," katanya.

Menurut Calven Chik, kejadian itu berpunca daripada Amanda Fong yang tidak berpuas hati dengan penjelasannya berhubung perbualan beliau dengan seorang pelanggan butik milik mereka melalui laman sosial. Dalam pada itu, beliau turut melahirkan rasa kecewa apabila dia serinf dikutuk orang ramai dan diancam seleas rakaman CCTV itu tersebar tanpa mengetahui cerita disebaliknya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mengakui masih menyayangi isterinya, Celven Chik berharap rumah tangga yang dibina sejak Januari lalu dapat dipulihkan kembali.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.