Rozita Che Wan Nafi Mahu Kahwin, Persoal Kewujudan 'Bob'

http://speakerpecah.blogspot.com


Berhubung gosip mengenai pelakon popular Rozita Che Wan bakal berkahwin bersama dengan seorang ahli perniagaan pada November ini akhirnya dipersoal kewujudan lelaki yang bernama Bob itu dan menafikannya. menurut Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Cik Ta, 39, beliau sebenarnya agak terkejut apabila dikaitkan dengan individu yang tidak pernah dikenalinya, apatah lagi bertemu.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
“I terkejut sangat sebab tak pernah kenal atau jumpa pun lelaki nama Bob ni. Cuba bayangkan, kalau lah I betul-betul ada dalam hubungan, keluar pula cerita macam ni, tak ke boleh buat bergaduh?” katanya.

Mengenai perkahwinan pula, Cik Ta memaklumkan bahawa anak-anaknya tidak kisah sekiranya beliau dijodohkan dengan orang alin.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
“Anak-anak memang tak kisah, janji lelaki tu okay. Tapi, pada saya lebih baik lah lelaki itu bujang.

“Yang pasti, cerita kahwin itu memang tak betul," katanya lagi.

Gosip pini mula tersebar apabila akhbar tabloid tempatan, Harian Metro Ahad bertarikh 2 September mengatakan bahawa pelakon ini bakal menamatkan zaman solonya pada November 2012 bersama dengan seorang ahli perniagaan bernama Bob yang kini menetap dan mempunyai empayar sendiri di Johor.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Menurut Harian Metro juga, Pasangan ini dikhabarkan sudah lama berkenalan dan Bob sendiri sudah lama melaamr Rozita Che Wan, namun baru kali ini aktress itu bersetuju untuk terus berkahwin.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.