Nurul Syuhada Nurul Ain Letak Jawatan Sebagai Wartawan Di TV3

http://speakerpecah.blogspot.com


Pelbagai spekulasi pula timbul berhubung daripada perletakan jawatan personaliti TV3, Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zain sebagai wartawan penyiaran di stesen televisyen berpengaruh itu. Difahamkan, ramai yang berpendapat perletakan jawatan itu berpunca daripada perubahan imejnya yang kini sudah berhijab dan yang keduanya berkenaan dengan isu ulasannya dengan menyebut bandar Bintulu, Sarawak 'daif' secara tidak sengaja yang mengudang kritikan pelbagai pihak.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Namun, itu bukan penyebabnya, menurut juara Top Host TV3 itu keputusannya itu dibuat adalah kerana dia ingin memberi tumpuan kepada perkaralain serta berhasrat menyambung pelajarannya pada peringkat sarjana dalam bidang Psikologi atau Tamadan Islam.

“Peletakan jawatan saya tiada kena mengena dengan perubahan saya sekarang sebaliknya pihak pengurusan TV3 juga menyambut baik penghijrahan itu," katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Nurul Syuhada itu lagi, keputusan meletak jawatan ini juga kerana mahu memberi lebih tumpuan kepada keluarganya. Difahamkan, perletakan jawatan tersebut berkuat kuasa hari ini (Jumaat).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam pada itu, Nurul Syuhada memberi tahu dia juga akan melepaskan tugasnya sebagai pengacara Majalah Tiga dan hanya akan berkhidmat secara sambilan untuk program Malaysia Hari Ini (MHI)

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.