Mesin Mampu Keluarkan Sperma Lelaki Automatik Di China (Video)Dalam dunia serba moden sekarang ini, macam-macam benda boleh dicipta untuk memudahkan urusan manusia. Di sebuah hospital di Nanjing, wilayah Jiangsu, China telah memperkenalkan satu mesin khas bagi lelaki iaitu mesin 'pengeluar sperma automatik' bagi pesakit lelaki yang mengalami kemandulan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mesin yang mempunyai skrin kecil di atasnya itu akan mula berfungsi secara automatik dengan memainkan beberapa filem seks sekiranya dihidupkan. Mungkin ia adalah satu mesin agak tidak masuk akal tetapi ia ternyata berkesan jika kemaluan lelaki itu dilaras dan dimasukkan ke dalam lubang yang disediakan bagi memudakan mesin tersebut 'mengurut' ia untuk mengeluarkan sperma.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mesin itu juga dikatakan boleh disunting mengikut kelajuan 'mengurut', frekuansi, amplitud, suhu dan tinggi mengikut ketinggian pesakit.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mesin tersebut hanya mampu menampung 10 pesakit sahaja untuk sehari bagi satu mesin dan harga yang dikenakan adalah serendah $4.10 (RM12.60) bagi seorang. Bagaimanapun, mesin tersebut kini menjadi tanda tanya setiap 'bakal pengguna' di China mengenai tahap keselamatan dan kebersihan yang disediakan.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.