KEPUTUSAN PENUH - Malaysia B22 vs Indonesia B22 Piala SCTV 9 September 2012 (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com


Malam tadi berlangsungnya satu perlawanan persahabatan melibatkan Malaysia B22 vs Indonesia B22 Piala SCTV 9 September 2012 yang diadakan di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta, Indonesia. Perlawanan ini telah bermula pada jam 8.30 malam dan disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Arena 801.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Ketiadaan lapan tonggak utama tidak mencacatkan aksi Harimau Muda malam tadi apabila skuad kendalian Ong Kim Swee itu menang 1-0 ke atas tuan rumah. Gol Harimau Muda hadir pada minit-minit terakhir separuh masa pertama perlawanan yang disempurnakan oleh K. Reuben pada minit ke-43.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com
Bersambung pada babak kedua, Indonesia B22 nampak lebih tangkas apabila berjaya menghasilkan percubaan berbahaya, namun dapat diselamatkan oleh penjaga gol Harimau Muda, Izham Tarmizi. Keputusan 1-0 kekal sehingga tamat perlawanan. Hari ini (10 Sept 2012) skuad senior Indonesia bakal bertemu Korea Utara dalam perlawanan yang sama. Berikut merupakan video hightlight Malaysia B22 vs Indonesia B22 Piala SCTV 9 September 2012.
sila lawat http://speakerpecah.blgospot.com

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.