KEPUTUSAN PENUH - ATM vs Negeri Sembilan 28 September 2012 (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com


Malam tadi telah berlangsungnya satu lagi perlawanan melibatkan ATM vs Negeri Sembilan dalam saingan Suku Akhir Pertama Piala Malaysia 28 September 2012 di Stadium MP Selayang, Selangor. Perlawanan yang disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Arena 801 ini dilihat begitu sengit sekali dengan keputusan penuh ATM menang 3-2 ke atas Negeri Sembilan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada babak pertama tiada sebarang gol dihasilkan daripada kedua-dua pasukan di mana masing-masing mengekalkan corak permainan berhati-hati. Bagaimanapun, masih ada serangan-serangan berbahaya daripada kedua-dua pasukan pada masa itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bersambung pada babak kedua, kedua-dua pasukan saling berbalas serangan dan ATM mendahului keputusan hasil jaringan daripada Christie Jayaseelan (57') dan Bruno Martelotto (61'). Tersentak dengan 2 gol tuan rumah, Negeri Sembilan bangkit untuk mengejar kedudukan dan gol berjaya dihasilkan oleh Firdaus Azizul pada minit ke-74. Bagaimanapun, selang beberapa minit kemudian, penyerang berbisa ATM, Hairuddin Omar (Hai-O) berjaya meledakkan gol ketiga ATM pada minit ke-80. Negeri Sembilan berjaya menjaringkan gol kedua pada minit-minit terakhir perlawanan menerusi jaringan cantik daripada Shakir Ali.


#HIGHLIGHT ATM VS NEGERI SEMBILAN


Berikut merupakan Keputusan Terkini - Jadual Suku Akhir Pertama & Kedua Piala Malaysia 2012.

http://speakerpecah.blogspot.com
Gambar - Dunia Sukan Online

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.