Wanita Sembunyi TV 42 Inci Di Celah Paha

http://speakerpecah.blogspot.com

LINK ASAL - Cara Orang India Di Malaysia Curi CPU Sebelum Masuk Bawah Kain (Video)


Lagi kes wanita curi barang sebelum sembunyi di celah paha. Terbaru di Oslo, seorang wanita ditangkap selepas berjalan dari sebuah kedai bersama-sama sebuah televisyen berukuran 42 inci di celah pahanya. wanita tersebut ditangkap bersama teman lelakinya selepas dia berjalan terincut-incut ke pintu keluar kedai berkenaan dengan skirtnya menutup barangan elektrik berharga RM15,000 itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, seorang pekerja yang mengeyaski perbuatan wanita itu, menelefon polis yang menangkapnya di dalam bas. Wanita terbabit dan teman lelakinya, warga Romania. Dia memberitahu polis dia mempunyai otot paha yang amat kuat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Bukan sesuatu yang luar biasa untuk pencuri meletakkan barangan yang dicuri mereka di dalam skirt,” kata jurucakap polis di Oslo, Tor Grottom.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Kami mula menyangka ia tidak mungkin dapat dilakukan tetapi kami mencubanya di balai polis, menggunakan khidmat seorang anggota wanita. Ia memang sukar tetapi masih boleh dilakukan,” katanya.

Wanita terbabit yang digelar ‘Paha Petir’ oleh sebuah stesen radio Norway berusia 31 tahun dan masih ditahan untuk disoalsiasat berhubung kemungkinan terbabit dalam kes lain.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.