Staf AirAsia Dakwa Nampak Hantu Dalam Pesawat

http://speakerpecah.blogspot.com


MIRI - Lelaki yang bertindak terjun dari pesawat AirAsia yang kami laporkan semalam mendakwa dia terlihat kelibat bayangan lembaga hitam di dalam pesawat tersebut sebelum nekad meninggalkan teman wanitanya dan terjun ke atas landasan Lapangan Terbang Miri di sini melalui pintu kecemasan pesawat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Lelaki yang dikenali sebagai Chong, 24, berkata, kehadiran bayangan lembaga yang mengganggunya itu menyebabkan dia ketakutan dan mengambil keputusan bertindak keluar dari pesawat berkenaan.

"Semasa pesawat bersedia untuk berlepas, tiba-tiba saya ternampak kelibat makhluk aneh seakan-akan hantu hadir mengambil tempat penumpang.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Disebabkan bimbang sesuatu tidak diingini berlaku semasa penerbangan memandangkan permintaan saya tidak dipedulikan pramugari bertugas, saya tiada pilihan lain melainkan terjun dari pesawat," katanya
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Chong yang juga merupakan seorang staf AirAsia memberitahu, ketika mula memasuki pesawat, keadaan adala tenang. Namun, ketika melalui lorong untuk mencari tempat duduknya, tiba-tiba dia berasa sesuatu yang tidak menyenangkan lalu menoleh ke belakang sebelum melihat satu kelibat lembaga hitam yang menakutkan.

1 komen:

Powered by Blogger.