Rita Rudaini Terima SMS Ugutan Daripada Aidil Kerana Melodi

http://speakerpecah.blogspot.com


Gara-gara kenyataannya di Melodi Ahad lepas, pelakon Rita Rudaini telah menerima SMS berbaur ugutan daripada suaminya, Aidil Zafuan. Menurut Rita, 36, menerusi SMS tersebut, suaminya mengugut untuk memalukannya menerusi rancangan Melodi itu juga sebaik dia pulang daripada latihan di Austria.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menerusi Melodi, Rita memberitahu yang hatinya sudah tertutup terhadap Aidil selain kecewa dengan sikap suaminya itu yang dilihat tidak matang dalam menguruskan rumah tangga. Dia juga memberitahu yang suaminya sudah termakan hasutan pihak ketiga sehingga menyebabkan keadaan rumahtangganya bertambah parah dan sukar untuk diselesaikan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Dia ada hantar mesej kepada Rita melahirkan rasa tidak puas hati dengan kenyataan Rita dalam Melodi hari ini (Ahad).

"Dia ugut nak malukan Rita dalam rancangan itu juga sebaik sahaja dia pulang daripada menjalani latihan bola sepak di luar negara.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Bila dia cakap di Melodi, Rita tak kacau pun tapi bila Rita pula yang bagi kenyataan, kenapa dia nak sakit hati?," soalnya.

Menurut sejarah perkahwinan pasangan ini, mereka telah bernikah di Songkhla, Thailand pada 28 Januari 2008 tanpa pengetahuan keluarga pihak lelaki dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Rayyan Rizqin, 4, dan Airit Qaqa Arjuna, 1.

3 komen:

  1. macam2...kisah rumahtangga pun nak jadikan kontroversi.....

    ReplyDelete
  2. punca masalah?..tu rancangan yang suka melaga2kan org..melodi!...berapa byk dosala wartawan melodi ni nk tanggung?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.