Lagi Kes Lelaki Mahu Kerat Kemaluan (3 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com


Sebelum ini kami ada kongsikan berita mengenai seorang pengguna Facebook, Johari Pain yang sanggup memotong kemaluannya sekiranya perenang negara, Pandelela Rinong menang pingat dalam acara 10m Platform Wanita akhir di temasya Olimpik 2012 lalu, kini berita hampir kurang sama juga berlaku tetapi ia berkaitan dengan bola sepak pula.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, seorang lelaki yang menggunakan nama samaran Jat Raindy mengatakan sanggup memotong kemalunnya jika Kedah berjaya di dalam saingan Piala Malaysia. Perkara itu terjadi selepas pasukan Kedah selaku juara treble 2007 dan 2008 tewas 0-2 ke atas ATM pada aksi pertama Kumpulan B dalam saingan Piala Malaysia 2012 di laman sendiri.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Antara ayat yang Jat Raidy gunakan adalah, "okyh aq krat kote sampai kat tloq un x pa..." sebelum bertindak berani memberi alamat kediamannya di dalam komen yang sama kononnya mahu melihat kesetiaan peminat Hijau Kuning itu mencarinya. #LOL

http://speakerpecah.blogspot.com

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, komen beliau dipadamkan oleh admin laman tersebut dan kemudiannya ia dimuat-naik kembali oleh laman sosiap Persatuan Bola Sepak Kedah dan turut dikecam ramai oleh peminat pasukan Kedah.

http://speakerpecah.blogspot.com
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Kami tidak faham kenapa masih ada lagi manusia bermulut long#ang seperti ini. Jika sebelum ini Pandelela Rinong menang, Johari Pain sempat meminta maaf. Namun, bagi kes ini, Jat Raindy sebaliknya mahu berjumpa dengan admin laman berkenaan yang kononnya mahu menyelesaikan masalah ini di luar sebelum meletakkan harapan agar Kedah menang ke atas Kelantan pada 25 Ogos ini pada akhir-akhir komennya. #NOOB

*Jangan salah sangka, kata-kata seperti ini bukanlah 'bernazar' namanya. Wallahualam

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.