Irma Hasmie Kini Hamil 5 Minggu

http://speakerpecah.blgospot.com


Seorang demi seorang selebriti tempatan berkongsi berita gembira apabila disahkan mengandung. Terbaru, pelakon popular, Irma Hasmie kini mengesahkan dirinya sudah berbadan dua.
sila lawat http://speakerpecah.blogpsot.com
Malah, Irma yang ditemani suaminya, Redza Shah ketika majlis fitrah Ramadan 2012 baru-baru ini memberitahu keadaannya ketika ini kurang sihat dan menghadapi alahan muntah-muntah.

“Insya Allah, memang betul saya sudah mengandung. Sekarang ini pun saya agak tidak sihat dan banyak muntah-muntah. Usia kandungan saya 4 minggu dan sudah mahu masuk ke 5 minggu.
sila lawat http://speakerpecah.blogpsot.com
“Saya selalu muntah-muntah dan tidak boleh menerima makanan. Namun, doktor memberitahu bahawa ini simptom biasa. Saya berharap badan saya cukup kuat menghadapinya.

“Setakat ini itu saja alahan yang saya hadapi. Saya tidak mengindam apa-apa pun hanya suami saya saja yang mengidam lebih. Dia pula yang tiba-tiba jadi kuat makan,” katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogpsot.com
Dalam pada itu, suaminya, Redza yang bakal bergelar bapa terpaksa meluangkan lebih banyak masa bersama Irma.

“Syukur Alhamdulillah. Sekarang ini kandungan isteri saya masih dalam peringkat awal lagi. Saya harap semuanya mendoakan yang terbaik. Saya harap Irma kuat dan tabah," katanya.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.