Dua Pemain Bola Sepak Terengganu Dihukum Bawa Gadis Balik Hotel

http://speakerpecah.blogspot.com


Semakin menjadi-jadi kes masalah disiplin pemain bola sepak di negara ini. Sebelum ini seorang pemain import Kelantan, Obinna Nweneri telah dipanggil polis untuk beri keterangan berhubung kes pergaduhannya di sebuah pasaraya terkenal di Shah Alam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, dua pemain Terengganu, Ismail Faruqi dan Muslim Ahmad dikhabarkan tidak akan meneruskan kempen Piala Malaysia musim ini kerana didapati melanggar peraturan selepas pulang ke bilik penginapan kira-kira jam 3 pagi beberapa jam sebelum bertemu Kedah di Stadium Darul Aman, Selasa lalu.

Menurut jurulatih Penyu itu, Peter James Butler, mengesahkan bahawa kedua-dua pemain itu tidak akan bermain kerana kecewa dengan kegagalan kedua-dua mereka mengikut peraturan yang telah ditetapkan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya tegaskan, Ismail dan Muslim tidak akan bermain untuk saya lagi.

Balik pukul 3 pagi dan bawa gadis ke hotel. Ia benar-benar tidak boleh diterima,” katanya.

Butler berkata, dari segi pasukan, kedua-dua mereka tidak akan dibenarkan bermain selagi beliau menjadi jurulatih terengganu tetapi bagi pihak pengurusan, ia masih belum diputuskan lagi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Jelasnya, beliau akan berbincang dengan pihak pengurusan mengenai tindakan yang perlu diambil terhadap kedua-dua pemain itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam pada itu, menurut Butler, ketiadaan kedua-dua pemain itu tidak akan meninggalkan kesan besar kepada Terengganu untuk mengharungi kempen Piala Malaysia musim ini kerana mereka mempunyai ramai pemain muda yang berbakat. - Kosmo!

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.