Video Polis Pukul Pekerja Hotel Guna Pistol (2 Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Seorang pegawai polis berpangkat inspektor didakwa telah mencederakan dua orang pekerja hotel bertaraf dua bintang dengan menggunakan sepucuk pistol miliknya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Kejadian itu sempat dirakam CCTV hotel berkenaan dan pihak pengurusannya telah menyerahkan video tersebut kepada Ahli Parlimen DAP Rasah, Anthony Loke, yang kemudiannya memuat naik video itu dan berkongsi di laman Facebook beliau.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Loke berkata, inspektor terbabit telah pergi ke hotel berkenaan pada awal pagi semalam dan menginap di sebuah bilik sebelum membeli ais krim dari hotel berkenaan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurutnya, pertengkaran mula berlaku di antara inspektor terbabit dan salah seorang pekerja hotel (memakai topi) hanya mengenai harga ais krim.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ekoran kejadian itu, inspektor terbabit mula bertindak ganas apabila mencederakan pekerja berkenaan dengan menggunakan pistol miliknya sebelum menarik mangsa ke hotel bersebelahan lalu dipukul lagi.

Sehubungan itu, ketika dihubungi, Ketua Polis Daerah Seremban, Saiful Azly Kamaruddin mengesahkan bahwa pihaknya ada menerima laporan berhubung kejadian itu.


0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.