Rita Rudaini Terima SMS Cerai Daripada Aidil Zafuan

http://speakerpecah.blgospot.com

Sebelum ini kami ada melaporkan kisah-kisah pergolakan rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil Zafuan yang pada mulanya mereka bergaduh sebelum Aidil Zafuan mengambil keputusan sendiri untuk keluar dari rumahnya sebelum menghantar sepucuk surat yang yang dikatakan surat penceraian, namun ianya hanyalah surat berkenaan dengan isu mengenai anak mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, kali ini isu pergolakan rumah tangga mereka sekali lagi menjadi topik hangat di blog-blog hiburan selepas Rita Rudaini dikatakan telah menerima SMS permohonan cerai daripada suaminya itu. Lebih malang lagi, SMS tersebut diterima oleh Rita ketika hari jadinya yang ke-36

Menurut sumber, dalam SMS berkenaan, Aidil menulis: “Saya sudah failkan benda itu (perceraian). Peguam saya akan maklumkan lebih lanjut kepada awak.”
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Rita pula, dia tidak berasa kecewa atau pun bersedih dengan apa yang telah diputuskan oleh suaminy memandangkan sebelum ini sudah lebih empat bulan Aidil 'menghilangkan' diri setelah bertindak keluar dari rumah mereka. Katanya:

Saya terima apa yang sudah tertulis. Kami bernikah di Thailand, mempunyai dua anak dan sekarang ini saya bakal bergelar ibu tunggal, semua ini takdir hidup saya

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.