PM Singapura Buka Akaun Facebook, Berkomunikasi Dengan Rakyat

http://speakerpecah.blogspot.com


Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong telah membuka akaun Facebook miliknya semalam untuk berkomunikasi dengan rakyatnya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pembukaan akuan itu dibuat selepas semakin ramai rakyat negara republik itu melepaskan kekecewaan terhadap pemerintah menerusi media sosial.

Hsien Loong, 60, berkata, beliau memutuskan untuk membuka akaun Facebook selepas dipelawa oleh rakan-rakan kabinetnya yang telah menggunakan laman rangkaian sosial popular itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Saya berharap anda akan menemui laman Facebook saya sebagai menarik. Saya akan menggunakan ia bagi bercakap mengenai beberapa perkara yang saya lakukan dan fikirkan tetapi saya juga inginkan pandangan anda.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Marilah kita gunakan laman ini untuk membantu membangunkan idea dan memahami tentang perkara yang boleh dilakukan bersama bagi memperbaiki kehidupan kita.

"Sebagai pengguna baharu Facebook, saya menghargai pendapat, cadangan dan yang paling penting, kesabaran anda," katanya dalam mesej pertamanya di Facebook.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, dalam tempoh beberapa jam selepas dilancarkan, laman Facebook beliau telah mendapat lebih 400 komen daripada kenyataan itu tadi.


Sumber: Kosmo!

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.