Petronas Lancar 'Servis Penghantaran Gas 1-300-888-GAS' (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Syarikat PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) telah memperkenalkan servis terbaru mereka iaitu 'Servis Penghantaran Gas PETONAS ke Rumah' yang merupakansaru cara muda untuk memesan gas memasak menerusi talin hotline mereka, 1-300-888-GAS (427).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Servis yang unik ini sekaligus membezakan PETRONAS dengan pesaing-pesaing yang lain di mana ia mendekatkan lagi hubungan antara pengguna dengan jenama terkemuka ini.

Difahamkan, servis perintis 'Bukan Sekadar Menghantar Gas' bukan sahaja mengubah cara memesan silinder gas, malah anda juga berpeluang untuk menikmati pemeriksaan keselamatan secara percuma dan pengumpulan mata ganjaran Kad Mesra.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Servis ini akan dijalankan secara berperingkat meliputi bandar-bandar besar dan pusat perbandaran di mana para pelanggan di seluruh Malaysia boleh memesan silinder gas bersaiz 12kg dan 14 kg serta penghantarannya pula dijamin dalam masa 1 jam selepas membuat pesanan dan caj penghantaran diselaraskan mengikut kadar tertentu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dengan adanya servis seperti ini, para surirumah tidak perlu risau jika gas di rumah sudah kehabisan kerana PETRONAS bersedia untuk membantu anda.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.