Manchester City Akan Jual Mario Balotelli ?

http://speakerpecah.blogspot.com

Penyerang sensasi Manchester City, Mario Balotelli dilaporkan akan dijual oleh pengurusnya, Roberto Mancini berikutan kad merah yang diperolehinya dalam perlawanan Liga Perdana Inggeris, semalam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Nasib malang menimpa penyerang dari Itali itu kerika Manchester City, yang memerlukan kemenangan bermakna, tewas 0-1 di tangan Arsenal sekali gus terus ketinggalan di belakang Manchester United dengan perbezaan lapan mata.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ketika ditanya sama ada akan cuba untuk menjual Balotelli, Mancini hanya berkata: "Mungkin."

Saya mungkin akan menjualnya, tetapi ia bergantung kepada tahap prestasinya kerana dia seorang pemain yang hebat,"kata beliau.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Beliau bukan seorang lelaki yang buruk, tetapi saya menyesal kerana sebagai seorang pemain yang hebat, Balotelli sering melakukan pelbagai masalah dan ini menyebabkan beliau kehilangan bakat dan kualiti,"tambah beliau.

Terdahulu, Manchester City telah menandatangani perjanjian bersama pemain itu pada Ogos 2010.

Balotelli difahamkan telah menajringkan 17 gol dalam 31 perlawanan musim ini dan diajngka tidak akan bermain baki enam lagi perlawanan akan datang.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Beliau mungkin tidak akan bermain untuk enam perlawanan akan datang.

“Saya inginkan 11 pemain diatas padang, dengan adanya Mario ia adalah satu risiko yang besar untuk City," tambah Mancini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, jurulatih itu berharap Balotelli akan mengubah tingkah lakunya jika mahu terus bermain dengan kelab itu.Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.