KEPUTUSAN PENUH: Terengganu vs Tampines Rovers FC 10 April 2012 (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

TERENGGANU 0-2 TAMPINES ROVERS FC

Selepas kalah 6-1 dalam satu perlawanan Liga Super Malaysia tempohari ketika menentang Selangor, kini episod itu berulang kembali ke atas Terengganu selepas tewas 0-2 di tangan Tampines Rovers FC dalam perlawanan Piala AFC 2012 bagi Kumpulan F yang berlangsung di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, semalam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada babak pertama, kedua-dua pasukan mempamerkan aski seimbang sehingga pada minit ke-37, kapten pasukan dari Singapura itu, Aleksandar Duric berjaya memecah kebuntuan untuk menjaringkan gol pendahuluan dalam perlawanan tersebut.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terengganu yang dilihat cuba bangkit selepas Josep Kalang Tie cuba untuk mencari gol penyamaan bagaimanapun gagal selepas percubaannya tersasar. Tersentak dengan kebangkitan tuan rumah, Duric sekali lagi membuat penyokong Terengganu senyap sekita apabila dia berjaya menjaringkan gol kedua peribadinya pada minit ke-90. Kedudukan 0-2 kekal sehingga tamat perlawanan dengan kemenangan berpihak kepada Tampines Rovers. Berikut merupakan video gol Terengganu vs Tampines Rovers FC

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.