Isu Penyokong Terengganu Naik Berang - MB Minta Bersabar

http://speakerpecah.blogspot.com

Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmaf Said meminta semua penyokong bola sepak Terengganu bersabar dan tidak bertindak mengikut perasaan ketika usaha sedang dijalankan bagi mengembalikan prestasi pasukan negeri itu yang dilihat kurang memberansangkan kebelakangan ini ekoran kekalahan yang dihadapi secara berturut-turut.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya minta peminat bola sepak Terengganu bersabar. Saya hanya boleh menasihatkan pihak berkenaan agar memperbaiki mutu pasukan,” katanya
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, satu perjumpaan antara beliau dengan pihak pengurusan Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) serta jurulatih akan diadakan dalam masa terdekat bagi membincangkan isu tersebut.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sebelum ini, kami ada melaporkan bahawa sekumpulan penyokong bola sepak Terengganu bertindak dengan menyerang kediaman pengurus pasukan, Datuk Che Mat Jusoh ekoran kekalahan Terengganu ke atas Sime Darby 2-1 dalam saingan separuh akhir pertama Piala FA Sabtu lalu.

Ahmad berkata, tindakan tidak bertanggungjawab tersebut tidak akan menyelesaikan keadaan malah memalukan arena bola sepak negeri Terengganu mahupun negara.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurutnya lagi, kemorosotan turut dilihat berlaku dengan sebuah pasukan berstatus kelab dari Terengganu iaitu T-Team.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.