Donal Trump Sokong Bapok Bertanding Dalam 'Miss Universe'

http://speaekerpecah.blogspot.com

LOS ANGELES - Jutawan terkenal di Amerika Syarikat, Donald Trump mengucapkan semoga bahaya kepada seorang bapok yang mahu menyertai pertandingan 'Miss Universe' selepas pihak penganjurnya membenarkan Jenna Talackova kembali mengambil bahagian pada peringkat Kanada.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut penganjur Miss Universe, mereka sebenarnya telah sebulat suara memutuskan untuk memberi peluang sekali lagi kepada Talackova, 23, bersaing dalam pertandingan berkenaan sebagai salah seorang peserta akhir 'Miss Universe' Kanada.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, Trump mengucapkan kepada Talackova 'semoga berjaya dalam usahanya memenangi gelaran' berkenaan seperti juga peserta lain.

Terdahulu, Talackova dan peguamnnya, Gloria Allred meminta pihak penganjur memberi penjelasan dengan mengesahan kedudukan peserta itu dengan menyiarkan salinan pasport Talackova yang menyatakannya sebagai 'wanita' termasuk dalam sijil kelahiran dan lesen memandu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut sumber, sekiranya Talackova memenangi pertandingan ini, dia berpeluang untuk bertanding pada peringkat dunia pula. LOL!

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.