Annuar Musa Digantung Dua Tahun Setengah Oleh FAM

http://speakerpecah.blogspot.com

KELANA JAYA - Akhirnya, segala persoalan tentang hukuman yang akan dikenakan oleh Tan Sri Annuar Musa telah pun terjawab selepas beliau telah digantung dua tahun setengah berkuat kuasa dari semalam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Hukuman tersebut telah diputuskan oleh Jawatankuasa Tatatertib yang bersidang lebih tiga jam, yang turut menetapkan bahawa Timbalan Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) itu tidak boleh mengemukakan sebarang rayuan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Perkata itu diumumkan oleh Jawatankuasa Tatatertib FAM, Datuk Taufik Abdul Razak pada perbicaraan yang mengambil masa hampir tujuh jam itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Ini bermakna. Annuar hilang status sebagai timbalan presiden dan juga Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa),” katanya yang mendedahkan ini bukan pertama Annuar menghadap Jawatankuasa Tataterbib FAM.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terdahulu, dua bekas Naib Presiden FAM, Datuk Raja Ahmad Zainuddin Raja Omar dan Allahyarham Datuk Ahmad Basri Akil turut dijatuhi hukuman sama kerana mengkritik FAM, sekali gus menjadikan Annuar sebagai individu ketiga menjadi 'mangsa' hukuman FAM untuk kali ini.Sumber: Sinar Harian

1 komen:

Powered by Blogger.