Windows 8 Consumer Preview Boleh Dimuat Turun Sekarang

http://speakerpecah.blogspot.com

KUALA LUMPUR - Windows 8 Consumer Preview Microsoft Corp. kini sudah boleh didapati dengan memuat turun, mulai hari ini (Khamis).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam satu kenyataan hari ini, Microsoft berkata Windows 8 akan menawarkan pengalaman yang lebih mantap untuk menguji sistem kendalian paling popular di dunia itu dan boleh didapati oleh semua orang.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Presiden Microsoft Windows dan Windoes Live, Steven Sinofsky, berkata, Windows 8 akan membawa pendekatan tanpa kompromi terhadap penggunaan komputer peribadi (PC).

"Dengan Windows 8 syarikat ini membayangkan semula cara-cara berbeza orang berinteraksi dengan PC masing-masing dan bagaimana menjadikan segalanya seperti lanjutan semula jadi peranti, sama ada menggunakan tablet Windows 8, komputer riba atau semua-dalam-satu," katanya.  
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Microsoft berkata, muat turun ini disediakan dalam beberapa bahasa iaitu bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Jepun dan Cina mudah.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Maklumat lanjut tentang Wndows 8 dan cara-cara memuat turun Consumer Preview boleh didapati di http://preview.windows.com atau http://windowsteamblog.com.
Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.