Volkswagen Malaysia Lancar Dua Model Siri 'R' Baru (2 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com
Golf R

KUALA LUMPUR -  Volkswagen Passenger Cars Malaysia Sdn Bhd melancarkan Siri R yang dinanti-nantikan oleh pengguna di Malaysia iaitu Golf R dan Passat CC-R Line.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Pengarah Urusannya, Ricky Tay, jenama R adalah lanjutan kepada potfolio produk Volkswagen di Malaysia, yang menawarkan penyelesaian 'sporty' kepada keperluan permotoran harian.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Model-model R mmbolehkan pelanggan kami menikmati prestasi mutakhir pada harga termampu. Walaupun ia mampu milik, namun kereta ini dicipta khas dengan teknologi dan DNA bagi perlumbaan untuk memastikan tahap prestasinya tinggi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Prestasi hebat ini membuatkan kereta ini berbangga dengan kadar penggunaan bahan api terbaik. Dengan demikian model-model R menawarkan yang terbaik dalam penggunaan bahan api, prestasi terbaik dan nilai terbaik bagi produk premium," katanya.

Passat CC-R Line

Jenama produk 'R' melambangkan model premium jenama Volkswagen dengan tarikan 'sporty' moden yang bertujuan memberi keseronokan dan keselesaan kepada pelanggan dengan dinamik pemanduan luar biasa dengan rekaan kukuh dan bentuk yang elegan.Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.