Sinopsis Drama 3 Janji Di TV3

http://speakerpecah.blogspot.com

Setelah drama Vanila Coklat yang ditayanglan di slot Lestary TV3 telah pun melabuhkan tirainya dengan mengutip kutipan rating hampir 4.5 juta penonton, kini giliran drama terbaru 3 Janji pula yang akan menggantikan Vanila Coklat pada setiap hari Selasa jam 9 malam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Drama 3 Janji ini dibarisi pelakon popular tanah air antaranya Liayana Jasmay, Shahrizal Jaszle, Shah Iskandar, Ana Dahlia, Idzham Ismail, Hanez Suraya, Ungku Ismail, Roy Azman, Rosnah Johari dan Zara Zya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
SINOPSIS:
Mengisahkan tentang Dalia dan Khursyi yang berkawan baik sejak kanak-kanak. Mereka saling memahami dan menyayangi akhirnya menjadi kekasih. Malangnya, sebuah tragedi telah meragut nyawa Khursyi apabila mereka dalam perjalanan ke sekolah untuk mengambil keputusan SPM.

http://speakerpecah.blogspot.com
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalia redha dengan pemergian Khursyi dan sentisa ingat kepada 3 janji yang pernah dilafazkan oleh Khursyi untuk mencari teman hidup yang boleh menjadi sabahat terbaik, menjadi kekasih terbaik dan menjadi suami terbaik buat Dalia.. Apakah kemunculan Kamil dan Yassin dapat menggantikan tempat Khursyi dalam hati Dalia serta menepati 3 janji tersebut?
Sumber: Encik Nakal

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.