KEPUTUSAN PENUH: Ayeyawady United vs Kelantan 21 Mac 2012 (4 Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

AYEYAWADY UNITED 3-1 KELANTAN

Perlawanan di antara Ayeyawady United vs Kelantan telah pun tamat. Perlawanan kedua untuk Kelantan ini dalam Kumpulan H nampaknya tidak menyebelahi skuad itu apabila mereka kalah di gelanggang lawan yang berlangsung di Myanmar.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pada masa pertama, Kelantan dilihat lebih menguasai perlawanan. Namun ianya tidak memberi apa-apa makna selepas skuad Ayeyawady United menyumbat dua gol berasingan iaitu seawal minit ke-6 (Own goal) dan  minit ke-41.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Masuk babak kedua pula, perlawanan nampak lebih seimbang dengan kedua-dua pasukan berbalas serangan sehingga seorang pemain Kelantan dijatuhkan di dalam kotak penalti pihak lawan sekaligus pengadil memberikan sepakan penalti kepada Kelantan. Peluang itu tidak disia-siakan M. Ghaddar, selepas beliau berjaya menyempurnakan sepakan penalti pada minit ke-65. Masuk minit ke-80, Ayeyawady semakin selesa didepan selepas berjaya menambah satu lagi gol untuk meninggalkan Kelantan. Perlawanan tamat dengan keputusan penuh Ayeyawady United menang 3-1 ke atas Kelantan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Berikut merupakan video gol Ayeyawady United vs Kelantan 21 Mac 2012.

Own Goal Obinna Nwaneri

Gol Kedua Ayeyawady United

Gol Mohammed Ghaddar

Gol ketiga Ayeyawady UnitedSumber: Sokernet

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.