Isu Video Lucah Melia Aimiellia : Rotikaya.com Ada Bukti Sahih

http://speakerpecah.blogspot.com

Isu video separa lucah didakawa milik Melia Aimiellia dibangkit kembali setelah ianya sepi seketika. Jika sebelum ini, gosip mengenainya tersebar meluas di Internet menerusi laman-laman blog dan portal hiburan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Melia atau nama sebenarnya Noor Melia Aimiellia Zaidi menafikan sekeras-kerasnya bahawa individu di dalam rakaman video itu bukan dirinya biarpun sebelum ini ada yang membandingkan persamaan cincin di dalam rakaman tersebut adalah sama seperti miliknya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, akhbar tempatan Harian Metro bertarikh 12 Mac 2012 telah menjadikan isu ini sebagai tajuk utama mereka. Difahamkan, Pemilik blog yang menyebarkan gosip ini diwawancara dan mereka menjelaskan dakwaan mereka mengenainya benar berdasarkan bukti yang ada.

KUALA LUMPUR: “Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.


Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.


Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.


Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.


“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya.

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Sumber: Encik Nakal

2 komen:

  1. jangan sesekali mengaibkan orang lain umpama memakan daging saudara sendiri...di SANA kamu tidak akan terlepas

    ReplyDelete
  2. dorg tak tau pasal agama ke? pa hukum dedahkan aib orang? klu nk dedahkn pn, msti la ada tujuan yg d benarkn syarak,.. kata bodoh, tak jg,... isk3,..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.