Isu Video Bogel: Kehidupan Melia Aimiellia Porak-Peranda

http://speakerpecah.blogspot.com

Heroin filem Karipap-Karipap Cinta, Melia Aimiellia kini berdepan dengan masalah lain pula. Kali ini ada yang mengatakan kehidupannya mula porak-peranda dek kerana isu video separa lucah yang didakwa miliknya. Lebih malang lagi, hubungan kekeluargaannya juga menerima tempias daripada kontroversi berkenaan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sebelum ini tawaran berlakon beliau telah dibatalkan oleh sesetengah kumpulan produksi itu. Namun sejak kontroversi ini menjadi lebih serius, hubungan pelakon berusia 19 tahun ini bersama saudaranya telah terputus, kemungkinan tidak sanggup menanggung malu. Kata Melia kepada wartawan Mstar Online:
 sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Saya akui kontroversi ini bukan sahaja mengaibkan, malah turut memporak-perandakan kehidupan saya sekeluarga. Bayangkanlah, apabila isu dibesarkan sehingga terpampang di muka hadapan akhbar semalam (Isnin), ibu bapa saya mula dihujani pelbagai panggilan dan kecaman daripada sanak saudara dan kenalan.Apa yang saya kesalkan, apabila saudara mara lebih mempercayai laporan-laporan tersebut berbanding penjelasan darah daging mereka sendiri. Ia mengakibatkan hubungan keluarga ibu bapa menjadi tegang dan terputus. Ibu bapa saya kecewa apabila keluarga mereka sendiri bukan sahaja tidak memberikan sokongan moral malah mengecam mereka dengan kata-kata kesat. Biarlah, apa pun yang terjadi, kami anak beranak akan hadapi perkara ini bersendirian.

Sebelum ini, akhbar Harian Metro bertarikh 12 Mac 2012 telah menyiarkan kenyataan daripada pemilik blog hiburan (RotiKaya.com) yang mendakwa mereka ada bukti sahih dan mereka buat gosip tersebut bukannya 'super impose'. Esok atau lusa kemungkinan kebenaran akan terjawab dan siapa yang bersalah terpaksa menanggung malu dan menjawab pertanyaan bertubi-tubi daripada pihak media.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.