FIFA Siasat Kemenangan Besar Bahrain Ke Atas Indonesia (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

FIFA baru-baru ini menyatakan akan menyiasat kemenangan besar 10-0 Bahrain ke atas Indonesia pada kelayakan Piala Dunia, rabu lepas kerana terdapat unsur-unsur mencurigakan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pegawai FIFA menjelaskan ia disebabkan keputusan perlawanan luar biasa yang berkaitan dengan keputusan yang diharapkan dan juga menurut sejarah, Pegawai FIFA akan mengadakan siasatan ke atas perlawanan ini dan keputusannya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, Bahrain memerlukan kemenangan sembilan gol dalam Kumpulan E Asia bersama kekalahan Qatar ke atas Iran, untuk layak ke pusingan seterusnya. Qatar layak ke pusingan seterusnya, namu gol yang dijaringkan oleh Qatar pada minit ke-86 memberikan keputusan 2-2 telah menyebabkan Bahrain gagal untuk mara.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Indonesia yang telah tersingkir menurunkan pasukan yang lebih lemah kerana kebanyakan daripada pemain utama mereka telah dikenakan tindakan gantung oleh persatuan bola sepak mereka kerana beraksi di dalam Liga Super Indonesia. bahrain mendapat dua penalti dalam perlawanan itu dan pengadil telah melayangkan kad mhera kepada penjaga gol Indonesia hanya selepas dua minit perlawanan dimulakan.

Sumber: Ammboi

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.