Fasha Sandha Akui Sudah Dirisik Jejai, Bakal Berkahwin Tahun Ini (2 Gambar)


Tak kenal maka tak cinta, tetapi tidak digalakkan untuk bercinta dengan pelakon popular, Fasha Sandha kerana beliau sudah pun berpunya. Selepas gambar beliau tersebar meluas di internet yang menunjukkan beliau bersama Jejai menghadiri kursus kahwin, Harian Metro semalam melaporkan yang Fasha sudah pun dirisik oleh Jejai.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Kata Fasha Sandha:

Alhamdulillah saya terima lamarannya dan dia sudah bertemu keluarga saya untuk merisik. Insya-Allah jika tiada aral melintang dan diberikan rezeki, kami berkahwin dalam tahun ini.

Fasha juga mengakui yang dia sememangnya telah menghadiri kursus kahwin minggu lalu:
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Memang saya dan Jejai menghadiri kursus kahwin minggu lalu. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan ia satu pengalaman yang baru buat saya. Saya akur dengan gambar yang tersebar kerana status sebagai selebriti membuatkan saya tidak boleh lari. Namun, perkara baik seperti ini tiada apa yang perlu disembunyikan lagi.

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Buat masa ini, tempat dan tarikh perkahwinan masih tidak diumumkan oleh Fasha. Apa pun, tahniah kepada Fasha dan Jejai kerana mereka akan melangsungkan perkahwinan dalam tahun ini juga.

Sumber: Beautiful Nara

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.