Dell Lancar XPS 13 Dalam Pasaran Malaysia

http://speakerpecah.blogspot.com

KUALA LUMPUR - Dell melancarkan komputer riba terbarunya yang pernah memenangi anugerah -XPS 13 - di pasaran Malaysia, semalam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"XPS 13 perlukan perhatian, merentas antara kerja dan bermain, merangkumkan teknologi hebat dalam pakej kecil mudah alih dan menawarkan perlindungan dan jaminan mesra perusahaan," kata Varinderjit Singh, Pengarah Urusan Perniagaan Komersil dan Pengguna, Dell Malaysia dan Singapura.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
XPS 13 dengan pemproses i5 Intel Core berharga RM3,499 manakala model pemproses i7 Intel Core ditawarkan ada harga RM4,899 kata Catherine Lian, pengurus negara bagi Perniagaan pengguna Dell malaysia pada pelancarannya di sini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
XPS 13, seberat 1.36 kilogram, didatangkan dengan Pakej Perkhidmatan Utama Dell yang meliputi perkhidmatan dalaman selepas diagnosis remote dan sokongan keutamaan pengguna serta jaminan menyeluruh selama setahun.

Mulai 1 April depan, dengan usaha Yes - perkhidamatan Internet mudah alih 4G dengan suara terpantas malaysia, dell menawarkan pakej promosi Internet mudah alih 4G bernilai RM217 untuk 1,000 pembeli pertama XPS 13.Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.