Chelsea Pecat Andre Villas-Boas

http://speakerpecah.blogspot.com

Kelab Liga Perdana semalam menyatakan bahawa Chelsea telah memecat Andre Villas-Boas selepas tidak sampai setahun mengendalikan pasukannya di Stamford Bridge itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bekas pemain tengah Chelsea, Roberto Di Matteo yang sebelum ini pernah bertindak sebagai penolong Vilas-Boas, dilantik sebagai pengurus sementara sehingga akhir sesi semasa.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Rakyat Portugis berusia 34 tahun itu mengambil alih tugas sebagai pengurus Chelsea pada Jun 2011 dan menandatangani perjanjian selama tiga tahun.

Dalam satu kenyataan yang dimuat menrusi laman web kelab itu menyebut: "Malangnya keputusan dan pencapaian pasukan tidak cukup bagus dan tidak menunjukan sebarang tanda perubahan pada waktu penting sesi (yang berlangsung sekarang) ini."
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Kelab masih bersaing dalam peringkat menyusul Liga Juara-juara UEFA dan Piala FA, dan juga kedudukan empat teratas yang mencabar dalam Liga Perdana, dan kami mahu kekal bersaing sedaya yang boleh dari semua segi.

"Dengan perkiraan ini, kami merasakan satu-satunya opsyen yang ada adalah melakukan perubahan sekarang," kata kenyataan itu lagi.
Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.