Ahmad Idham Kecewa Dengan Kenyataan Khairy Jamaluddin Di Twitter (2 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com

Selesai tayangan perdana filem Bunohan yang dikatakan bakal menjadi fenomena negara, ahli politik bergelar Ketua Pemuda Barisan Nasional (BN), Khairy Jamluddin, memberikan pandangan ikhlas beliau melalui akuan Twitter miliknya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam kenyataan itu, beliau menyebut bahawa Bunohan bukannya filem yang jatuh dalam genre sama seperti filem Hantu Bonceng arahan Ahmad Idham.

Menurut laman portal hiburan rotikaya.com, Ahmad Idham menyuarakan perasaan kurang senang dengan kenyataan yang lahir daripada ahli politik yang beliau hormat itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya sebenarnya tergamam apabila dia (Khairy Jamaluddin) membandingkan filem arahan saya itu dengan Bunohan — seolah olah memperlekehkan Hantu Bonceng dan tenaga kerja juga mereka yang meminati filem ini,” ujar Ahmad Idham yang kini sibuk dengan persiapan teater Gerimis Mengundang.

“Kalau kenyataan itu keluar dari orang kebanyakkan, saya tiada masalah tetapi ini keluar dari seorang pemimpin — adakah penilaian saya selama ini terhadap beliau salah — dan kenyataan sebegini boleh melagakan saya dengan produksi filem Bunohan,” tambah beliau lagi.

http://speakerpecah.blogspot.com
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ahmad Idham berkata, beliau perlu memanjangkan isu ini untuk memberikan fakta sebenar kepada Khairy Jamaluddin  yang tidak semua rakyat Malaysi mempunyai selera sama seperti beliau.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.